/-->" /> Malířské-natěračské práce, dekorační nástřiky ...Koribanič Má - Malby
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Malířské práce
 
Kde:
  •  bytové prostory, společné schodišťové a sklepní prostory, kanceláře, haly, provozovny a jiné.
 
 
Jak:
  •     odstranění zvětralých a poškozených maleb, odstranění nerovností sádrováním,tmelením, hrubé nerovnosti zednickými pracemi. 
  • naše firma nepoužívá v interiérech stříkací zařízení z důvodu čistoty a pořádku, malířské hmoty nanášíme malířskou štětkou nebo válečkem.
  •  veškeré malířské práce jsou doprovázené zakrývacími úkony (folie a textilní plachty) a hrubým úklidem.
  •     2 000 barevných odstínu, na přání ozdobné válečky (v barvě i lesku), sokle (olejové-akrylové- syntetické-latexové), kombinace s dekoračními/strukturálními nástřiky nebo ozdobnými bordurami – tapetami.
 
 
Čím:
  •  Primalex, Jupol, Mistral, Leyland, Dulux ajiné.
  • otěruvzdorné, omyvatelné, paropropustné, antistatické, 100% bělost
  • dle přáni a potřeby barevné odstíny míchané strojově.
 
 
A dál
  • provádíme zednické práce, práce ve výškách, sanační a izolační práce (po vytopení, zatečení), odstranění vlhkosti a nikotinových skvrn. 
  •  provádíme dekorační válečkování (např. společné prostory panelových domech). Váleček může být proveden v jednom nebo ve dvou odstínech (podle zatížení prostor).
 

 

Jak by to mohlo vypadat v bytě...

  

     Obrazek  Obrazek
 
     ...tady se kombinovala bíla (strop a okenní zeď), modrá (dvě stěny) a meruňková (jedna stěna). Jako malířská hmota na bílou se použíl Jupol a barevné odstíny se míchali z Primalexu ProColor. U tohoto malování jsme dokonce přikrývali i koberce...
 
 

 

Obrazek  Obrazek Obrazek

   ...takhle netradičně by se dalo vymalovat schodiště v rodinném domě... 

 

  

  
    Obrazek  Obrazek
 
 ...někdy težká volba vybrat vhodný odstín jednak k plastově bílé a jednak k přírodnímu dřevu, meruňkovo - oranžová se celkem hodí.......podívejte se v menu (speciální techniky), jakou dekoraci na stěnu jsme vymysleli... 

  

 

   Obrazek  Obrazek
   
    ...takhle netradičně jsme  vyřešili dvoubarevné provedení. V žlutém provedení je roh kde je umístěná rohová sedačka...vice uvidíte v menu (speciální techniky - fotogalerie).
  
  

 

     Obrazek    Obrazek
 
 
   ...tmavý strop a světlé stěny nemusí vypadat špatně, ale musí se tomu dát nějaký řád. U tohoto provedení jsme volily tmavě čokoládový odstín stropu a světle červenohnědý odstín na stěny. Tmavý odstín na stropě jsme vsadily do elegantního rámu... 
 

 

Jak by to mohlo vypadat v práci...

   

  
 Obrazek   Obrazek
 
  ...kancelář firmy Interio - nábytek, klasika z pár dekoracemi. V jednoduchosti je krása... 

   

 
Obrazek Obrazek Obrazek
 
   ...tak tyto barevné kreace doporučuju jenom těm kteří to mají co se týče barev v hlavě srovnané...je to nářez co? Jak je vidět majitelka kadeřnictvi v Místku se vyzná né jenom ve svém... 
  

 

 
 Jak by to mohlo vypadat ve společných prostorách bytových domů... 

 

 Spoločné prostory jsou naše specialitka, vždy se snažíme aby to vypadalo alespoň 90% jako v bytě. Přikrivame podlahy, zametáme po každém pracovném dnu, neplítvame barvou na okna, dveře a podlahy. Používame kvalitní barvy a plastické tmely, na druhou stranu zásadně nepoužíváme stříkaci zařízení. Zabespečujeme i větší zednícke opravy (upadlé omítky ajiné opravy a opravu poškozeného obkladu lemu schodů). 

 

   Obrazek Obrazek Obrazek

 
   ...netradiční kombinace se vyvedla ve společných prostorách na ul.Mánesová. Tmavý podklad a světlý váleček je krásna výjimka, určitě je to i trvanlivější. No ale doporučení jen do bytových domu z okny na schodišti... 

   

 
   Obrazek Obrazek Obrazek

 

   ...na ul. Lískovecká můžete vidět verzi schodiště bez válečku. Krásne, efektní ale s krátkou životností (hodně trpí znečištěním). Jako dekoraci jsme zvolili alespoň barevné lemy...  

  

 
 Obrazek Obrazek Obrazek
 
 

    ...na ul. Bavlnářská jsme přivedli k dokonalostí i tento brutál.  90% schodiště vypadalo takto + okopané všech rohy a značně opadaná omítka. 

   

ObrazekObrazekObrazek

 

ObrazekObrazekObrazek

 

...toto je schodiště ve staré zástavbě na tzv.Berlíně na ul: J.Cingra. Zanedbané a neudržované schodiště jsme za 3 dni proměnily, na prostory příjemného vzhledu. Vršek je v odstínu lechce meruňkovém a sokl v sítem kontrastu, nakonec dekorační váleček ostře oranžový. ...popelka se změnila v princeznu...!

 

 

ObrazekObrazek

 Obrazek

 

 

 

 

 

 

  

Obrazek Obrazek

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...pánové a dámy i takhle můžou vypadat společné prostory (schodiště) v panelovém domě. Tady konkrétně na ul. Žižkova 564-65. Netradičně a na moderní notu zvolili barevný odstín i provedení. Syta ale pestrá oranžová barva v omyvatelném provedení (fasádní hmota), změnila interiér panelového domu k nepoznání a určitě k tomu přispěl sokl vytáhnutý až pod strop. V tomto domě byly také provedeny nátěry (elektro skříně, svody dešťové vody, futra, mříže a jiné).

...více ve Fotogalerii

...nebo klikni na odkaz SVJ - Společenství vlastníku byt. jednotek...l

 

  

Jak by to mohlo vypadat ve společenských sálech...
 
 
...Frýdek - Místek...

       Obrazek   Obrazek

 

    ...Nejdek... 
 

 

       Obrazek   Obrazek
 
 
 
  ...Opava...
 
 
         Obrazek Obrazek
 
 
 
....více ve fotogalerii.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Malování v interiéru...